Na Linhart láká nový design kavárny

Publikováno
Na Linhart láká nový design kavárny

Zaměstnanci lázeňských lesů společnými silami od února pracovali na rekonstrukci kavárny na Linhartu. Kavárna byla po celkové opravě objektu stavebně dokončena, avšak chyběla jí útulná atmosféra a jedinečný charakter.

Vše odstartoval nápad vybudovat v prázdné vstupní místnosti prostor pro děti – nejen na hraní, ale i na aktivity, díky kterým se přirozeně seznámí s lesním prostředím. Proto byla hala vyzdobena malbou s typickými dřevinami našich lesů i jejich zvířecími obyvateli. Paraván oddělující dětský koutek zdobí příčné řezy kmenů odhalující letokruhy, které dokumentují přesné stáří dřevin. Ve skleněném stolku se zase schovala malá ukázka hornin Karlovarska.

V kavárně přibyla nová pohodlná křesla, designové stolky a obložení zdí. Dřevěné prvky jsou sjednoceny povrchovou úpravou opálením, které zajistili vlastní truhláři. Prostoru dominují netradičně upravené trofeje zvěře.

Co je však nejdůležitější? Zákazníci se mohou těšit na kvalitnější kávu a nové menu, domácí zákusky, pomazánky i nápoje. Pro větší komfort při parkování rozšiřujeme prostor a upravujeme plochu v bývalém kamenolomu pod Linhartem, abychom navýšili kapacitu zaparkovaných aut.

Moc bychom si přáli, aby nové prostředí a nabídka zajistily návštěvníkům příjemné domácí prostředí a ti se k nám rádi vraceli.




© Lázeňské lesy Karlovy Vary, příspěvková organizace. Zřizovatelem je statutární město Karlovy Vary.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.